Farmer Market de Paula Hoeve is in december 2019 ontstaan. Een jaar lang hadden Jos en Janneke een kraam aan de weg staan met verse eieren en bloemen te koop.
Zij besloten dit uit te gaan breiden met verse koemelk. Na het plaatsen van een landelijke tuinhuis dat mooi gebruikt kan worden als winkel hebben zij in december 2019 hun deuren geopend. 

Afbeelding invoegen
 
De winkel dankt haar naam aan het huis. Deze is door de eerste bewoners de familie Oudhuis gegevens. Zij hadden een zus, Paula genaamd en zij leefde als non in een klooster. Cees Zuurbier (de opa van Jos) heeft dit bedrijf van hun gekocht, maar aan de naam niets veranderd. 
 
In de winkel staat een melk tap waaruit verse koemelk getapt kan worden. Zij hebben tevens mooie herbruikbare glazen flessen te koop. Tevens is er in een mooie koeling verse zuivelproducten te koop gemaakt door onder andere Zuivelinnen Zuidermeer en de Zuivelmand. Uit onze kaasautomaat kunt u overheerlijke voorgesneden Beemsterkaas kopen. Naast de verse eieren van een lokale pluimveehouder en Bakmixen van Boet 9, heerlijke biologische jam, sappen, chutney's. Biologische thee van theeenzo, Advocaat en boerenbruiloft van my Soup. Ook vindt u de heerlijke ambachtelijke boeren ijs van de Wieringer bij ons, elk seizoen zijn er weer andere producten te vinden bij Farmer Market de Paula Hoeve. Onder het kopje Producten kunt u terug vinden welke producten er nu in de winkel staan.
 
Bij boerderijwinkel Farmer Market de Paula Hoeve koopt u een puur en eerlijk product.
 
Boerderijwinkel Farmer Market de Paula Hoeve is dagelijks geopend van 8.30-19.00 uur.
 
Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen